In samenspraak met u ontwerpen en realiseren wij de tuin van uw dromen.

Wij werken met vertrouwde leveranciers en leveren uitsluitend kwaliteitsproducten. Deze worden door onze vakmensen verwerkt in en om uw tuin. Ja Man sierbestrating levert en verzorgt niet enkel de bestrating van uw tuin maar ook alles eromheen!

+
Tevreden klanten

Ja Man sierbestrating is sinds 1990 werkzaam in de tuin branche. Wij hebben ruim 30 jaar ervaring en hebben in al die tijd een grote kring van tevreden klanten achter gelaten waarvan wij meerdere malen hun tuin hebben mogen aanleggen.

m2
bestrating

Jaarlijks leggen wij ruim 1000 vierkante meter aan bestrating aan. Klinkers, Oudhollands gebakken stenen, keramische tegels en nog veel en veel meer!

m
Schuttingen

Ja Man sierbestrating is expert op het gebied van het aanleggen van schuttingen. Ook hierin bieden wij een verscheidenheid aan materialen aan zoals bijvoorbeeld: beton hout systemen of hardhouten palen met toogschermen.

Oriënteren

Samen met u bespreken wij de opties. Wilt u uw tuin ophogen of opnieuw betegelen? Wilt u een carport plaatsen? Samen komen we tot een concreet plan.

Aanleggen

Uw project word gerealiseerd volgens gemaakte afspraken. Wij leveren de benodigde materialen en maken gebruik van ons vakmanschap om alles in goede banen te lijden.

Afwerken

Wij nemen uw project door, zijn er bepaalde punten waar u niet tevreden mee bent? Dan lossen we dit op.

Waarom Ja Man?

Ja Man Sierbestrating is een echte familie bedrijf. Sinds 1990 werken wij met vertrouwde leveranciers om onze klanten te helpen bij het ontwerpen, aanleggen en uiteindelijk realiseren van hun droom tuin. Dit doen we niet enkel voor de grote portemonnee maar ook voor kleine!

Breng leven in uw tuin.

Laat een bericht achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.